Nieuwsbrief ROCK-FORT

November 2018 

Beste ouders en kinderen. 

Seizoen 9 is alweer over de helft en we blikken alvast vooruit. 

Op dit moment geeft Rock-Fort les aan zo’n slordige 50 leerlingen waarvan 22 kinderen.

Een aantal kinderen hebben voor 2, of zelfs 3 seizoenen gekozen tot aan de zomervakantie muziekles te krijgen. Het voordeel hiervan is dat de lessen wat goedkoper zijn, zie rock-fort.nl voor meer info hierover.

Voor de kinderen die 1 seizoen les hebben tot aan de kerst hoor ik graag voor 10 december of er een vervolg komt in Januari 2019. Dit ivm met een wachtlijst voor nieuwe leerlingen. Seizoen 10 start vanaf 5 januari, de kinderlessen zullen dan op 8 en 9 januari weer starten.

Bandjes en groepjes

Rock-Fort staat voor plezier maken met muziek en voor samenspel.

Voor de kinderen die alleen les hebben wordt er altijd, (indien het kind het wilt) een mogelijkheid gezocht om in een groep of band te spelen.

Rock-Fort heeft op dit moment een aantal zeer leuke kinderbandjes zoals de Beatboys, de Cheese dogs, en natuurlijk West Strike! Ook geeft Rock-Fort popworkshops aan volwassenen en Bandcoaching. Er zijn op dit moment 6 volwassenen bands die Rock-fort les geeft. Rock-Fort staat voor muzieklessen op maat. Dat betekent dat je zelf kan aangeven wat voor muziekles je wilt, zie voor meer info rock-fort.nl

Woensdag en Donderdag 

Voor de muzieklessen voor de kinderen zijn de woensdagmiddagen erg fijn omdat ze op de woensdag vaak in de middag vrij zijn. Rock-Fort wil dan ook graag op de woensdag veel kinderlessen plannen.

Aangezien de donderdag een wat kortere dag is, lijkt de planning wat lastiger. Het blijkt een erg populaire middag die erg snel vol zit. Mijn vraag is dan ook om vooral even te kijken of u kind op de woensdagmiddag tussen 13 en 18 uur naar de muziekles kan komen. 

feestdagen

Op 5 en 6 december is Rock-Fort dicht en zijn er dus geen lessen! Dit ivm de sinterklaasviering.

De laatste les van seizoen 9 valt voor de kinderen op 19 en 20 december.

De laatste lessen voor de volwassenen vallen op 17 december. Dat betekend dat vanaf zaterdag 22 december Rock-Fort dicht is. Vanaf zaterdag 5 januari start Rock-Fort weer met een nieuw seizoen. 

Afsluiting 

Rock-Fort deed voorheen altijd een afsluiting na elk seizoen.

Aangezien niet elk kind na 12 lessen al een optreden wil doen, heeft Rock-Fort besloten alleen nog maar een aflsuiting te doen aan het einde van het schooljaar. Ik ben al in overleg met van Assema om daar 2 dagen voor in te plannen. Er staat een optie op 5 en 6 juli, wellicht kunnen jullie dat alvast met potlood in de agenda van 2019 zetten.

Assema

Tot slot, op zaterdag 17 november ga ik een optreden verzorgen bij Van Assema tijdens de popquiz. Voor meer informatie verwijs ik naar mijn website dalalmarouf.nl

Leuk om jullie daar te zien, groetjes Juf D. 

Music Keeps The Spirit High!!