Beste ouders en kinderen,

Seizoen 6 is in volle gang, en mede ook door het grote aantal nieuwe kinderen wederom een heerlijk seizoen. Ook de groep volwassenen maakt een enorme groei door. We blikken alvast vooruit naar 2018.

Rockfort geeft korting!
Rockfort gaat in januari na de kerstbreak verder met seizoen 7.
Let op: Voor de ouders die zeker weten dat hun kinderen tot aan de zomervakantie op les willen blijven geeft Rock-Fort een special aanbieding van 7 % korting op het gehele tarief!  Voorbeeld rekensom: Betaling 2 seizoenen (seizoen 7 en 8) duoles gitaar vanaf groep 5 kost voor 1 kind
2 x € 150 euro = € 300 – 7% korting = € 21 Je betaald dan € 279 ipv € 300.
NB Deze regeling geldt alleen wanneer het gehele bedrag voor aanvang van de lessen ontvangen is, dat is voor maandag 8 januari 2018. Je kunt op het inschrijfformulier aangeven dat het om 2 seizoenen gaat.

Inschrijvingen
Rock-Fort is bezig om de inschrijvingen digitaal te maken, dat betekent dat iedereen zich via de website kan inschrijven. Wordt vervolgt.

NB Nieuwe inschrijvingen voor seizoen 7 en evt. 8 ontvang ik graag voor de kerstvakantie, dus uiterlijk voor zaterdag 23 december.

 Betalingen

De betalingen voor de muzieklessen (ook voor alleen seizoen 7) dienen voor aanvang van de lessen betaald te worden. dat is voor maandag 8 januari 2018.
De lessen beginnen weer in week 2 vanaf 10 januari 2018.
Jullie ontvangen pas een factuur als ik de inschrijving heb ontvangen, dus wees op tijd met inschrijven! 

Uitvoering
De optredens van de kinderen en volwassenen staat gepland op 7 april 2018 wederom Bij Van Assema. Het belooft weer een groot succes te worden! Met hopelijk veel zonneschijn, met een gezellig hapje en drankje.

Tot binnenkort

Groetjes Juf Dalâl van Rock-Fort