Nieuwsbrief ROCK-FORT   November 2019

 Beste ouders en kinderen, 

Seizoen 12 is in volle gang en we blikken alvast vooruit. 

Op dit moment geeft rock-fort les aan zo’n slordige 50 leerlingen, waarvan 27 kinderen. Zoals het er nu uitziet worden dat er volgend seizoen 33.
Een aantal kinderen heeft voor 2 of zelfs 3 seizoenen gekozen en krijgen tot aan de mei – en/of zomervakantie muziekles. Het voordeel hiervan is dat de lessen wat goedkoper zijn en de kinderen verzekert zijn van een plek. 

Ander beleid nieuwe inschrijvingen. 

Vanaf nu werkt rock-fort met de regel: Eerst komt, eerst maalt. Dat betekent dat de kinderen die al les hebben bij rock-fort geen voorrangsfunctie meer krijgen bij plaatsing.
De reden waarom rock-fort dit doet is, omdat er inmiddels een wachtlijst is met nieuwe leerlingen en rock-fort ook graag nieuwe kinderen een kans wil geven om bij Rock-fort te genieten van de muzieklessen.

Een andere reden is, dat ik vaak lang moet wachten op de inschrijvingen van kinderen die al les hebben bij rock-fort. Wees er dus op tijd bij!
Mocht u zeker weten dat u kind graag muziekles wilt, en u een heleboel onzekerheid wilt wegnemen, schrijf u kind dan in voor 2 of 3 seizoenen, dan heeft u én de zekerheid dat je kind meteen geplaatst is, én u krijgt ook nog 7% korting! Zie www.rock-fort.nl voor prijzen en inschrijven.

Inschrijven kan nu al voor seizoen 13, wacht dus niet te lang… 

Bandjes en groepjes

Rock-Fort staat voor plezier maken met muziek en voor samenspel.
Er zijn ook kinderen die privé les volgen. Als uw kind het leuk vindt om samen te leren spelen, dan wordt er altijd naar een mogelijkheid gezocht om in een groep of band te spelen. 

Volwassenen

Rock-Fort geeft ook popworkshops en bandcoaching aan volwassenen.
Zo zijn er op dit moment 4 bands van volwassenen waaraan Rock-Fort lesgeeft. Rock-Fort staat voor muzieklessen op maat. Dat betekent dat u zelf kan aangeven wat voor muziekles u wilt. Zie www.rock-fort.nl voor meer info hierover. Ook geeft rock-fort les aan volwassenen die privé les willen. De lessen voor volwassenen worden gegeven op maandagavond en op zaterdag. Het volledige rooster is ook op de website te vinden.

Dinsdag, Woensdag en Donderdag 

Rock-fort geeft dit seizoen voor het eerst ook les op dinsdagmiddag, daardoor creëert rock-fort ook wat meer ruimte voor extra lessen voor de kinderen.
Ga voor een update rooster van alle lessen naar website    

Feestdagen en andere data.

In verband met de sinterklaasdrukte is rock-fort dicht op 3, 4, 5 december

En zijn er dus geen lessen!

Daarna volgen er nog 2 weken met lessen.

Vanaf 23 december 2019 t/m 5 januari 2020 is rock-fort gesloten in verband met de kerstvakantie. 

Groetjes Juf Dalâl!

Music Keeps The Spirit High!!