Nieuwsbrief 16 maart 2021

Beste Rock-forters, kinderen pubers en volwassenen

Het uitgestelde seizoen 15 is bijna afgerond! Op 30, 31 maart en 1 april 2021 zullen de laatste lessen worden gegeven. Fijn dat ik alle lessen nog heb kunnen geven die in december 2020, januari en februari 2021 zijn gestopt vanwege corona. Op 6 april j.l. start rock-fort met het nieuwe seizoen 16, waarbij het alleen nog maar mogelijk is om voor 12 lessen te kiezen.

Als de corona crisis achter te rug is, is het weer mogelijk om voor 24 of 36 lessen te kiezen waarbij je gebruik kan maken van de 7 % korting.

Dit zal na alle verwachting na de zomervakantie weer mogelijk zijn.

Dat betekent dat je ook in april maar voor 12 lessen kan kiezen.

Proeflessen seizoen 16

De proeflessendag voor seizoen 16 valt op as zaterdag 20 maart 2021.

Er zijn een aantal kinderen die zich hebben aangemeld voor het nieuwe seizoen.

Mocht het al duidelijk zijn dat je kind vanaf 6 april door wil gaan met de muzieklessen, dan graag zo snel mogelijk opgeven via deze link: https://rock-fort.nl/schrijf-je-in/  Wacht hier a.j.b. niet te lang mee, want rock-fort hanteert eerst komt eerst maalt.

NB de proeflessen dag is alleen voor nieuwe leerlingen.

Voor meer info over de lessen check rock-fort.nl

Volwassenen lessen. 

Helaas heb ik noodgedwongen vanwege de corona de lessen voor volwassenen tijdelijk moeten stopzetten. Mocht alles de goede kant opgaan, dan ga ik vanaf 11 mei 2021 weer lesgeven aan volwassenen en bandcoachlessen. Dat doe ik alleen op maandagavond. De zaterdag komt te vervallen. Dit omdat ik wat meer vrije tijd wil en graag de weekenden vrij wil zijn.

Zelfstandige repetities
Steeds meer bands maken gebruik van zelfstandig oefenen. Dat kan op dinsdagavond, vrijdagmiddag en vrijdagavond en in de weekenden. Je kunt ook kiezen voor een strippenkaart zie rock-fort.nl

Uitvoering 

Ik wil graag aan het einde van alle lessen een uitvoering doen voor alle leerlingen. Planning van de uitvoering is op 2 juli voor volwassenen

‘s avonds en 3 juli voor de kinderen en pubers in de middag. Deze datum is onder voorbehoud i.v.m. de coronacrisis, maar ik heb goede hoop dat het doorgaat. De locatie zal naar alle waarschijnlijkheid op het fort zijn in de grote ruimte de Portane. Meer info volgt op een later moment hierover.

Tot slot ik ben ongelooflijk blij en dankbaar dat ik (ondanks corona) door heb kunnen gaan met lesgeven en dat ik nog steeds hele enthousiaste kinderen lesgeef Super!

Music keeps our spirit high!  

Fijne paasdagen en tot binnenkort!

Groetjes Dalâl

Agenda 

  • 30, 31 maart en 1 april 2021 laatste lessen seizoen 15
  • 20 maart proeflessendag
  • 6, 7 en 9 april startdatum nieuwe lessen kinderen en pubers.
  • 24 april t/m 10 mei meivakantie, rockfort is dan gesloten
  • 11 mei start lessen volwassenen.
  • 2 en 3 juli uitvoeringen kinderen, pubers en volwassenen.