Nieuwsbrief 15 februari 2022

Beste Rock-forters, kinderen pubers en volwassenen

Seizoen 18 is over een paar weken afgerond! Op 15, 16 en 17 maart 2022 zullen de laatste lessen worden gegeven. Op 22, 23 en 24 maart jl. start rock-fort met het nieuwe seizoen 19, waarbij het nog steeds alleen maar mogelijk is om voor 12 lessen te kiezen.

Als de corona crisis achter te rug is, is het weer mogelijk om voor 24 of 36 lessen te kiezen waarbij je gebruik kan maken van de 7 % korting.

Wanneer dat zal zijn, weet ik niet, dus we zullen moeten afwachten. 

Corona

Het lijkt de goede kant op te gaan met de besmettingen. Ik ben nog steeds wat voorzichtig en houd me nog wel aan de regels, zie onder.

Ik zal als het allemaal nog meer de goede kant opgaat een nieuwe korte mededeling omtrent dit hoofdstuk en de regels eventueel aanpassen.

REGELS:

 • Pubers vanaf 12 jaar (oftewel kinderen die op de middelbare school zitten), en volwassenen dienen een mondkapje op te doen. Als je eenmaal op je plek staat, mag het mondkapje af. Als je niet gevaccineerd bent, dien je het mondkapje de gehele les op te houden. Ik vind dit niet prettig om te moeten melden, maar ik wil ook niet verantwoordelijk zijn voor besmettingen met alle gevolgen van dien, ik hoop dat iedereen dit begrijpt.
 • Blijf thuis met klachten.
 • Was je handen bij binnenkomst.
 • Houdt zoveel mogelijk afstand onderling.
 • Raam en deur blijven open.

 

Inhaaldag gemiste lessen

De kinderen die door corona lessen hebben gemist mogen die op 19 februari inhalen. De dag is bijna vol. Ik ga ervanuit dat de kinderen die niet zijn opgegeven niet naar de inhaaldag kunnen komen omdat ze verhinderd zijn. Ik tracht op deze manier tegemoet te komen aan de gemiste lessen. 

Proeflessen seizoen 19

De proeflessen dag voor seizoen 19 valt op zaterdag 12 maart 2022.

Deze dag zit inmiddels vol!

Er is in het huidige rooster nog een beetje ruimte voor nieuwe leerlingen.

Mocht het al duidelijk zijn dat je kind vanaf 22, 23 en 24 maart door wil gaan met de muzieklessen, dan graag zo snel mogelijk opgeven via deze link: https://rock-fort.nl/schrijf-je-in/  Wacht hier a.j.b. niet te lang mee, want rock-fort hanteert eerst komt eerst maalt.

NB de proeflessen dag is alleen voor nieuwe leerlingen.

Voor meer info over de lessen check rock-fort.nl

Nieuwe prijzen lessen kinderen en pubers

Aangezien de hele maatschappij duurder wordt, ben ik ook genoodzaakt mijn prijzen iets duurder te maken. Alle nieuwe tarieven staan binnenkort op de website. De prijzen zullen wellicht toch redelijk blijven. 

Volwassenen lessen. 

Vanaf september 2021 zijn de lessen voor volwassenen weer gestart. Mocht je het leuk vinden om iets met muziek te doen, alleen, in duo of in groepsverband, meld je dan even aan. Voor groepen is het het handigste als je die van tevoren samenstelt. Absolute beginners zijn ook van harte welkom. Kijk op de website naar de vele mogelijkheden, rock-fort.nl

 

Zelfstandige repetities 

Steeds meer bands maken gebruik van zelfstandig oefenen. Dat kan op vrijdagmiddag en vrijdagavond en in de weekenden. Je kunt ook kiezen voor een strippenkaart zie rock-fort.nl

Uitvoering 

Ik wil graag aan het einde van alle lessen een uitvoering doen voor alle leerlingen. Planning van de uitvoering is in het weekend van 24 juni voor de volwassenen en 25 juni voor de kinderen. Hoe dat er concreet uit gaat zien weet ik nog. Wordt vervolgd

 

Tot slot ik ben ongelooflijk blij en dankbaar dat ik door heb kunnen gaan met lesgeven en dat ik nog steeds hele enthousiaste kinderen en volwassenen lesgeef Super!  Groetjes Dalâl

 

Agenda

 • 19 februari inhaal lessendag
 • 20 februari t/m 27 februari is Rock-Fort.nl gesloten vanwege de voorjaarsvakantie.
 • 12 maart proeflessendag nieuwe leerlingen
 • 15, 16 en 17 maart 2022 laatste lessen seizoen 18
 • 22, 23 en 24 maart start seizoen 19 voor kinderen en pubers
 • 23 april t/m 8 mei is rock-fort.nl gesloten vanwege de meivakantie.
 • Weekend van 24 en 25 juni 2022 uitvoeringen kinderen, pubers en volwassenen.