Nieuwsbrief 8 november 2021
Beste Rock-forters, kinderen pubers en volwassenen

Seizoen 17 is over een paar weken afgerond! Op 23, 24 en 25 november 2021 zullen de laatste lessen worden gegeven. Op 30 november jl. start rock-fort met het nieuwe seizoen 18, waarbij het nog steeds alleen maar mogelijk is om voor 12 lessen te kiezen.
Als de corona crisis achter te rug is, is het weer mogelijk om voor 24 of 36 lessen te kiezen waarbij je gebruik kan maken van de 7 % korting.
Wanneer dat zal zijn, weet ik niet, dus we zullen moeten afwachten. 

Corona
Aangezien de besmettingen weer oplopen, worden de regels bij Rock-Fort weer wat meer aangescherpt, wat houdt dat concreet in? 

 • Pubers vanaf 12 jaar (oftewel kinderen die op de middelbare school zitten), en volwassenen dienen een mondkapje op te doen. Als je eenmaal op je plek staat, mag het mondkapje af. Als je niet gevaccineerd bent, dien je het mondkapje de gehele les op te houden. Ik vind dit niet prettig om te moeten melden, maar ik wil ook niet verantwoordelijk zijn voor besmettingen met alle gevolgen van dien, ik hoop dat iedereen dit begrijpt.
 • Blijf thuis met klachten.
 • Was je handen bij binnenkomst.
 • Houdt zoveel mogelijk afstand onderling.
 • Raam en deur blijven open.

Proeflessen seizoen 18
De proeflessen dag voor seizoen 18 valt op zaterdag 20 november 2021. Een proefles is gratis en je zit uiteraard nergens aan vast.
Er is nog een beetje ruimte voor nieuwe leerlingen.
Mocht het al duidelijk zijn dat je kind vanaf 30 november door wil gaan met de muzieklessen, dan graag zo snel mogelijk opgeven via deze link: https://rock-fort.nl/schrijf-je-in/  Wacht hier a.j.b. niet te lang mee, want rock-fort hanteert eerst komt eerst maalt.

NB de proeflessen dag is alleen voor nieuwe leerlingen.

Voor meer info over de lessen check rock-fort.nl

Volwassenen lessen.
Vanaf september 2021 zijn de lessen voor volwassenen weer gestart.

Mocht je het leuk vinden om iets met muziek te doen, alleen, in duo of in groepsverband, meld je dan even aan. Voor groepen is het het handigste als je die van tevoren samensteld. Absolute beginners zijn ook van harte welkom. Kijk op de website naar de vele mogelijkheden, rock-fort.nl  

Zelfstandige repetities 

Steeds meer bands maken gebruik van zelfstandig oefenen. Dat kan op Maandagavond, vrijdagmiddag en vrijdagavond en in de weekenden. Je kunt ook kiezen voor een strippenkaart zie rock-fort.nl

Uitvoering 

Ik wil graag aan het einde van alle lessen een uitvoering doen voor alle leerlingen. Planning van de uitvoering is in het weekend van 17, 18 en 19 juni voor kinderen en volwassenen. Hoe dat er concreet uit gaat zien weet ik nog. Wordt vervolgd

Tot slot ik ben ongelooflijk blij en dankbaar dat ik door heb kunnen gaan met lesgeven en dat ik nog steeds hele enthousiaste kinderen en volwassenen lesgeef Super!  Laten we hopen dat we muziek kunnen blijven maken…

Music keeps our spirit high!

Groetjes Dalâl

Agenda 

 • 20 november proeflessen dag
 • 23, 24 en 25 november 2021 laatste lessen seizoen 17
 • 30 november, 1 en 2 december startdatum seizoen 18 voor kinderen en pubers.
 • 25 december 202 1 t/m 9 januari 2022 kerstvakantie, rockfort is dan gesloten
 • Vanaf 10 januari 2022 hervatten lessen kinderen en volwassenen.
 • Weekend van 17, 18 en 19 juni 2022 uitvoeringen kinderen, pubers en volwassenen.