Nieuwsbrief 14 december 2020
Beste Rock-forters, kinderen pubers en volwassenen

Het uitgestelde seizoen 14 is eindelijk afgerond! Fijn dat ik alle lessen nog heb kunnen geven die in april, mei en juni zijn gestopt vanwege corona. Op 24 november j.l. is rock-fort gestart met het nieuwe seizoen 15, waarbij het alleen nog maar mogelijk was om voor 12 lessen te kiezen. Als de corona crisis achter te rug is, is het weer mogelijk om voor 24 of 36 lessen te kiezen waarbij je gebruik kan maken van de 7 % korting Let wel, de lessen lopen maar tot de zomervakantie, dus je kan ze niet over de zomervakantie heen tillen. Dat betekent dat je ook in maart maar voor 12 lessen kan kiezen.

Proeflessen seizoen 16

De proeflessen dag voor seizoen 16 valt op 13 februari 2021. Gelieve je kind even op te geven voor deze dag. Deze les is geheel vrijblijvend. Na de proefles hoor ik dan graag of jullie kind muziekles zou willen. Voor meer info over de lessen check rock-fort.nl NB de proeflessen dag is alleen voor nieuwe leerlingen.

Graag even opgeven via het kopje “schrijf je in” vanaf 9 maart starten we dan met seizoen 16. Deze datum is onder voorbehoud. Mocht er een Lock down komen, dan valt de startdatum later uit en zullen de lessen van seizoen 15 langer doorlopen. Ik laat dit bijtijds weten.

Volwassenen lessen.
Helaas heb ik noodgedwongen vanwege de corona de lessen voor volwassenen tijdelijk moeten stopzetten. Mocht alles de goede kant opgaan, dan ga ik vanaf 1 maart 2021 weer lesgeven aan volwassenen. Dat doe ik alleen op maandagavond. De zaterdag komt te vervallen. Dit omdat ik wat meer vrije tijd wil en graag de weekenden vrij wil zijn.

Zelfstandige repetities 

Steeds meer bands maken gebruik van zelfstandig oefenen. Dat kan op dinsdagavond, vrijdagmiddag en vrijdagavond en in de weekenden. Je kunt ook kiezen voor een strippenkaart zie rock-fort.nl

Uitvoering 

Ik wil graag aan het einde van alle lessen een uitvoering doen voor alle leerlingen. Helaas kan dat niet meer bij van Assema. Heel jammer. Ik ga nog op zoek naar een andere locatie. Planning van de uitvoering is 11 juni ’s avonds voor de volwassenen, en 12 juni ’s middags voor de kinderen. Deze datum is onder voorbehoud mocht er een Lock down komen en het seizoen langer doorloopt.

Tot slot ik ben ongelooflijk blij en dankbaar dat ik (ondanks corona) door heb kunnen gaan met lesgeven en dat ik nog steeds hele enthousiaste kinderen lesgeef Super! Laten we hopen dat 2021 een jaar van herstel wordt en mooie nieuwe kansen…en last but not least:

Music keeps our spirit high!

Fijne feestdagen voor iedereen!

Groetjes Dalâl

Agenda 

  • 15, 16 en 17 dec laatste lessen voor de kerstbreak
  • 19 dec t/m 3 januari gesloten i.v.m. kerstvakantie
  • 13 feb proeflessen dag
  • 1 maart startdatum lessen volwassenen.
  • 9, 10, 11 maart aanvang seizoen 16
  • 11 en 12 juni uitvoeringen