Nieuwsbrief ROCK-FORT   2 april 2020

Beste ouders en kinderen,  

Seizoen 13 loopt deze week tot zijn einde.Helaas heb ik dit anders moeten afronden dan ik zou willen. Ik heb geprobeerd met filmpjes de kinderen nog wat muzieklessen te kunnen geven. Ik hoop dat ze er wat aan hebben en er plezier aan beleven.

Seizoen 14 wordt doorgeschoven naar 1 september 2020.
Ondanks dat Rock-Fort de komende periode dicht is tot in ieder geval 1 juni, wil ik jullie een aanbod doen om elke woensdag (dat betreft de periode april en de 2de helft van mei) nog van dienst te zijn voor de kinderen die daar behoefte aan hebben. Misschien zijn er vragen op muziek gebied, of loop je vast op je instrument. Of wil je gewoon even kletsen. Ik houd graag contact met de leerlingen van Rock-Fort.

Graag even aanmelden op maandag of dinsdag via info@dalalmarouf.nl Op woensdag kan ik je dan helpen of aan je wensen voldoen. Ik start hiermee vanaf 8 april. 

Juni klein pakket muzieklessen met eventuele afsluiting
Mochten de ontwikkelingen rooskleurig verlopen, dan heb ik het idee opgevat om nog een 4tal lessen voor de kinderen te verzorgen met een afsluiting op 27 juni bij Van Assema.

De kans is niet groot dat dit doorgaat ook omdat er bij de uitvoering best veel mensen aanwezig zijn. Voor het pakketje van een 4tal lessen en de uitvoering vraag ik dan 50 euro per kind. Het zou een mooie win win win situatie zijn. De kinderen hebben nog wat muzieklessen en genieten samen met hun ouders van een afsluiting, Ik heb nog wat extra inkomsten om mijn bedrijfskosten te kunnen betalen en https://bijvanassema.nl kan ook nog op een beetje omzet rekenen.

Zo helpen we elkaar. Het zou mooi zijn als dit doorgang zou kunnen vinden, we wachten het af. Hang het nog maar niet aan de grote klok want de kans is aanwezig dat ook dit niet doorgaat 

Nieuwe inschrijvingen. 

Rock-fort werkt met de regel: Eerst komt, eerst maalt.

Dat betekent dat de kinderen die al les hebben bij Rock-fort geen voorrangsfunctie meer krijgen bij plaatsing.
De reden waarom Rock-fort dit doet is, omdat er inmiddels een wachtlijst is met nieuwe leerlingen en Rock-fort ook graag nieuwe kinderen een kans wil geven om bij Rock-fort te genieten van de muzieklessen.

Een andere reden is, dat ik vaak lang moet wachten op de inschrijvingen van kinderen die al les hebben bij rock-fort.

Wees er dus op tijd bij!
Mocht u zeker weten dat uw kind graag muziekles wilt, en u een heleboel onzekerheid wilt wegnemen, schrijf uw kind dan in voor 2 of 3 seizoenen, dan heeft u én de zekerheid dat uw kind meteen geplaatst is, én u krijgt ook nog 7% korting!

Zie www.rock-fort.nl voor prijzen en inschrijven.

Inschrijven kan nu al voor seizoen 14, wacht dus niet te lang… vanaf 1 september starten we met de nieuwe lessen.

Dit geldt niet voor de kinderen die nog lessen te goed hebben. 

Bandjes en groepjes

Rock-Fort staat voor plezier maken met muziek en voor samenspel.
Er zijn ook kinderen die privé les volgen. Als uw kind het leuk vindt om samen te leren spelen, dan wordt er altijd naar een mogelijkheid gezocht om in een duo, trio, of band te spelen.  

Volwassenen

Rock-Fort geeft ook popworkshops en bandcoaching aan volwassenen.
Zo zijn er op dit moment 4 bands van volwassenen waaraan Rock-Fort lesgeeft. Rock-Fort staat voor muzieklessen op maat. Dat betekent dat u zelf kan aangeven wat voor muziekles u wilt. Zie www.rock-fort.nl voor meer info hierover. Ook geeft rock-fort les aan volwassenen die privé les willen. De lessen voor volwassenen worden gegeven op maandagavond en op zaterdag. Het volledige rooster is ook op de website te vinden. 

Nieuw rooster Dinsdag

Rock-Fort gaat vanaf september een ander rooster hanteren wat betreft de dinsdag. De lessen zullen starten vanaf 13 tot 15 uur, tussen 15 en 16 uur gesloten, en dan van 16 tot 18.30 uur.

Het gehele rooster kunt u ook op de website terugvinden.

www.rock-fort.nl

Ik wens iedereen heel veel sterkte toe in deze pittige dagen.

Wellicht brengt deze tijd nieuwe inzichten en perspectieven.

En uiteraard MUSIC KEEPS OUR SPIRIT HIGH